Nettstedet

I LOVE RIO er en portal med en unik filosofi, som dekker de sosiale, kulturelle og historiske stoffet av den vakre byen Rio de Janeiro, Brasil.


Byens fortid, nåtid og potensialet er presentert i en lett og leken måte, noe som gjør dem tilgjengelig og attraktivt for beboere, besøkende og publikum langveisfra. En original, positive og ekspansiv linse hjelper leserne til menings forstå og engasjere seg med mysterier og magi av Carioca kultur. Nettstedet følger en vennlig struktur, enkel å bruke, intuitivt og visuelt behagelig presentere artikler om reiseliv, kultur, musikk, gastronomi, livsstil, uteliv, mote, sport, næringsliv, historie, Niterói og flere byer rundt Rio de Janeiro tilstand. Tekstene er supplert med fantastiske bilder av høyeste kvalitet, og hver presentasjon viser Rio med panorama dybde og klarhet.


Rio de Janeiro bilder

FILOSOFIEN


Med ca 25 000 sider med innhold, I LOVE RIO tilbyr en ny turist-kulturell fortolkning - I tillegg til å presentere nyttig informasjon for besøkende og turister, er portalen laget for å vise hvordan hver kulturelle aspektet av Rio de Janeiro kom til å utvikle, forklarer hvordan disse stedene påvirke livene og tradisjoner i Rios innbyggere og Rio kunstneriske og kulturproduksjon.

I LOVE RIO avslører prosjekter og tiltak knyttet til bevaring av natur, bevaring av miljøet, og dens harmonisering med regional utvikling - i tillegg til å gi direkte linker til de ulike institusjonene som er ansvarlige for disse aktivitetene og prosjektene. Portal allment understreker respekt for naturen, og viktigheten av miljøvern fremfor alt.

Del av I LOVE RIO er dedikert til 16 unike byer i delstaten Rio de Janeiro - for hver av disse byene Nettstedet understreker historien, naturen, lokale kulturarrangementer, mat og losji alternativer; sikte på å øke interessen for internasjonale turister for hele delstaten Rio de Janeiro, i tillegg til kapital.


Se en 90 sekunders video om I LOVE RIO