Bedrift

Klar over Rio de Janeiro økende vekt på det globale markedet, I LOVE RIO tilbyr et bredt spekter av informasjon om byens økonomi, egnet for forretningsfolk, entreprenører og økonomer.


Nyttige ideer om hvordan å drive forretninger og engasjere seg med lokale markedet kultur er gitt, for å både øke forståelse og bevissthet. Voksende næringer og lokale bedrifter er plassert i sentrum, sammen med teknikker og nyttige kontakter for å engasjere lokale entreprenører og utvikle vellykkede satsinger. Ved å koble lesere direkte med institusjoner og bedrifter, Nettstedet også fremmer handel og lokal utvikling.


Rio de Janeiro bilder

INFRASTRUKTUR OG RESSURSER


Økonomiene i Brasil og Rio de Janeiro har fått sterkere det siste tiåret: innovative makroøkonomisk politikk, har oppdagelsen av flere naturressurser, og meningsfulle sosiale reformer bidro øke eksporten og nåtid Brasil som en attraktiv investering reisemål.

Strategier for betterment av underutviklede områder, sterk støtte fra private bedrifter, og multi-milliard tiltak for å forbedre generell infrastruktur som kommunikasjon og transport er topp på agendaen av føderale, statlige og kommunale myndigheter - noe som resulterer i en dynamisk økonomisk klima tiltrekke seg internasjonale investorer og kommersielle foretak.

Offentlige etater har bevilget midler på en enestående skala for å forbedre infrastruktur og anlegg i hele landet, setter scenen for en større arbeidsstyrke, og flere muligheter for investeringer i fremtiden.

Den brasilianske regjeringen har posisjonert Brasil som en global leder, ved å tilby bistand til nabolandene, på vei FN oppdrag, og samarbeid med afrikanske og søramerikanske land til å utvikle infrastruktur og felleskontrollert virksomhet.


Rio de Janeiro er den kulturelle hovedstaden i Brasil og en stor økonomisk, kommersielle og transport sentrum. Etter São Paulo, Rio de Janeiro den brasilianske byen med den andre store brutto nasjonalprodukt i landet, anslått til om lag 150 millioner reais per år. Hovedstads regionen utgjør den nest største nasjonale knutepunktet for rikdom, og 70% av Rio de Janeiro økonomiske styrke.


Drar nytte av å være den føderale hovedstaden i Brasil før i 1960, for nesten to hundre år, Rio utviklet seg til en pulserende administrative, økonomiske, kommersielle og kulturelle sentrum.

Byen er hjem til en solid infrastruktur med en viktig havneby, en internasjonal flyplass, en innenriks flyplass, to T-banelinjene, flere interkommunale jernbanelinjer, og en offentlig transport nettverk av hundrevis av busslinjer og tusenvis av busser.

Rio er hovedkontor for store private og statlige økonomiske, telekommunikasjon, og underholdningsselskaper. Den nylige oppdagelsen av olje i Campos-bassenget resulterte i Rio blir hovedbase for flere brasilianske og utenlandske energi, olje og gasselskaper. Faktisk Brasils subsalt region, en stor dypvannsområdet oljereserver under et tykt lag med salt, kan holde opp til 100 milliarder fat - som gir et enormt behov for rio-baserte tjenester.

Byen er en ledende finans- og banksentrum, og Rio investeringsvirksomhet omfatter eiendomsutvikling, fondsforvaltning, og den nest største aksjemarkedet i Brasil. Laget i 1845, Rio de Janeiro børsen, var det første aksjemarkedet til å bli etablert i Brasil, trading i dag utelukkende statspapirer.

Skipsbygging, metallurgi, raffinerier, gass og petrokjemisk industri, farmasøytisk, tekstil, matvareindustrien, og møbelindustrien er basert i byen. Videre store brasilianske underholdning, TV, utskrift og publisering organisasjoner har virksomhet i hovedstads regionen.

Tilstedeværelsen av en stor havn resulterte i Rio de Janeiro er en viktig knutepunkt for internasjonale import og eksport aktiviteter, sammen med kyst handel med andre områder av Brasil og Sør-Amerika.


Turisme og underholdning er viktige aspekter av Rio økonomiske liv, som byen er et viktig reisemål for både brasilianske og utenlandske tilreisende, med potensial for internasjonal turisme i kontinuerlig utvikling. Byen er forventet å vokse betydelig i dette området, blant annet som et resultat av hosting av store internasjonale arrangementer som fotball-VM i 2014 og OL i 2016 som brakte en tilstrømning av midler, dusinvis av nye hoteller, og potensial til en allerede blomstrende marked.


Kyst Rio de Janeiro, har en av de sterkeste turisme og økonomiske markeder i verden - det er også det mest populære reisemålet for de fleste av de 50 millioner brasilianske turister som ferie nasjonalt hvert år.

Historisk har servicenæringen vært den viktigste delen av Rio de Janeiro økonomi, og sammen med liten handel holder byens blomstrende hele året. Tusenvis av store og små bedrifter produserer og handel mat, klær, hvitevarer, møbler, sigaretter, lærvarer, smykker, kunst og håndverk. Nylig har produksjon av elektronikk og datamaskiner begynt å spille en sterkere rolle i økonomien.

Det finnes over 200.000 registrerte bedrifter i Rio, og tilbyr en rekke forskjellige produkter og tjenester. Et stort flertall av disse selskapene er små og mikro, med mindre enn 100 ansatte. Tjenesteytere og offentlig forvaltning sektorer utgjør over 70% av totalt antall arbeidsplasser i byen, handel står for rundt 16%, industri 10% og sivile anlegg 5%.

Rio de Janeiro er også hjem til nesten 24 000 industribedrifter som gir arbeidsplasser for over 800.000 mennesker. En mye større middelklassen og en voksende økonomi har drevet etterspørselen etter unge fagfolk med høyere utdanning, noe som gjør for byen et nytt mulighetenes land. Brasilianske merker befolke søramerikanske husholdninger, og er aktivt med å utvide til globale markeder, med Rio de Janeiro og São Paulo være i hjertet av denne ekspansjonen.

Gunstige faktorer for dagens investerings i Rio inkluderer utvidelse av det indre marked og etterspørsel etter råvarer, investeringer i offentlig sikkerhet, høy kvalitet, markedsføring og events plattformer og tilgjengeligheten av talent.


Rio de Janeiro befolkning er omtrent 6,4 millioner mennesker, og nådde nesten 12 millioner mennesker når herunder større byområde - en enda større forbrukermarkedet vises når du tar hensyn til de over 1,6 millioner besøkende som besøker Rio årlig.


Spesialister spådd at det vil være R $ 488 000 000 000 investert i den brasilianske olje- og gassektoren mellom 2014 og 2017, og det meste av dette vil være konsentrert i Rio de Janeiro, hvor et stort 80% av landets ressurser bor.

Rio gir rom for vekst og betydelig forretningsmuligheter i verftsindustrien, veisystemer, havner, flyplasser, telekommunikasjon og turisme. Byen har den tredje største havn og shipping-distriktet i landet, og store investeringer er i gang for sin fornyelse og ekspansjon.

Den voksende befolkning og forbedret infrastruktur for favelaer, fellesskap med økende inntekt innbyggere, har tiltrukket seg mer og mer handel og handel til Rio mindre utviklede områder. Denne nye virksomheten styrker lokalsamfunnet økonomier, og håndgripelig øker inntekt og livskvalitet for beboerne. Studier og data viser at økende etterspørsel genererer rikelig anledning til å utvide handel og handel for å møte lokale behov.

Eksponentielt økende interesse og engasjement for virksomheten har blitt møtt med samordnet innsats fra regjeringer og frivillige organisasjoner for å skape og støtte utvikling av lokale favela økonomier, se i deres vekst potensialet for en sterkere og mer samlet Rio. Seminarer, workshops og foredrag blir jevnlig vert å fremme entreprenørskap og støtte eksisterende virksomheter.

Den Serviço Brasileiro de Apoio AS Micro e pequeñas Empresas (brasiliansk tjeneste for å støtte små bedrifter), eller Sebrae har fremmet utviklingen av lokale bedrifter i pasifisert samfunn siden 1996. I 2011 utviklet et prosjekt som støtter over 60.000 gründere gjennom møter, samt som håndtering av målrettet rådgivning og opplæring.


Rio kommersielle omdømme og potensial har vært nyter en tilstand av kontinuerlig vekst og som sådan, den naturskjønne omgivelser i byen fungerer som fruktbar grobunn for forbrukere, produsenter og spesialister til å forme internasjonalt landskap i sine felt.


I lys av økte investeringer interesse, spiller Rio de Janeiro vertskap for en rekke prestisjetunge messer og kongresser hvor forbrukere og produsenter dele ideer, nettverk og skape noe nytt. Byen har en biennale Oil and Gas rettferdig og konferanse med over 1500 deltakere, som arrangeres av Institutt for olje, gass og biodrivstoff, samt den årlige, internasjonale Navalshore rettferdig.

En viktig rettferdig for vitamin og protein produkter, og en annen for sport antrekk og utstyr attest til det sterke markedet for produkter relatert til fitness og helse. Samtidig har moteindustrien i Rio vært økende i bredden og rykte over de siste årene, og byen huser nå et utvalg av motemesser og begivenheter.