Distribusjon

Nettstedet annonsering er drevet av tre prinsipper: gratis eller sponset distribusjon, målrettet distribusjon og kreativ distribusjon av innhold og relaterte tilbud.


Det finnes ulike I LOVE RIO produkter, hvorav noen er gratis på det punktet av forbruk og distribusjon, noe som betyr at kundene ikke trenger å betale noe for å lese de rike og informativ historisk og kulturelt innhold, og distributører trenger ikke å betale for å ha Nettstedet til rådighet som et produkt tilbudt kunder.


Rio de Janeiro bilder

GLOBAL SYNLIGHET


En del av I LOVE RIO distribusjonsstrategi omfatter skreddersydd planer og partnerskaps utviklingen av merker og produkter, for å røpe Rio de Janeiro kultur og image både nasjonalt og globalt.

Mens Portal oppnår internasjonal synlighet og merkekjennskap gjennom fri og unikt innhold presentert i over 50 språk, lokale Carioca tilbud nå dypt inne i Brasil via et bredt utvalg av forbrukerprodukter.

Felles utvikling av turistmessige og kulturelle innhold via elektroniske og papirpublikasjoner, sammen med produkter som representerer Carioca kultur, bygget på hverandre utvide multi-produkt merkekjennskap.


Skreddersydd redaksjonelt innhold paret med en enhetlig merkevare visuell identitet på tvers av alle produktlinjer, blir brukt til å forklare og fremme alle tilbud mens framing dem innenfor Carioca historie og kultur.


Spenner fra gastronomi til fotobøker, fra kosmetikk til sportsutstyr, I LOVE RIO er forpliktet til å røpe noen av juvelene i Cidade Maravilhosa i stadig mer vidtrekkende, innovative og kreative måter.