Turisme

Turisme informasjon og råd om noen av de beste turer, turer, fotturer, og lite kjente juveler rundt byen er blottet for besøkende i byen. I LOVE RIO bringer detaljerte og spesialiserte tips om hvordan du best kan nyte de varierte landskap - fjell, strender, parker og mer. Fra et perfekt bilde mulighet, til den beste måten å tilbringe en regnfull dag i Rio, samt klasser og utflukter.


Berømte landemerker så mye som mindre og nesten ukjente skatter blir oppdaget og presentert. Detaljert informasjon om hvordan du kan nå alle deler av Rio, eller hvor du finner de beste guidene, tilbys gjennom portalen.


Rio de Janeiro bilder

VERDENS ARV SITE


Verdensberømt for sine strender, karneval, og den ikoniske statue av Kristusstatuen, er Rio de Janeiro, en by rik på historie, kultur, tradisjoner og natur som går langt utover det som er kjent. Nydelige strender, monolittiske fjell, fosser, uberørte urbane skoger, øyer, og selv innsjøer kan alle bli funnet innen Rios bygrenser.


Militære festninger, vakre kirker, museer, historiske bygninger, og kulturelle sentre spredt over nabolagene dypt forskjellige fra hverandre, forteller historien om en by som er rik på sjelen som det er i skjønnhet, og gir et fascinerende tillegg til Rio spektakulære natur.


Oppkalt etter UNESCO verdens arv og kulturarv i 2012, institusjonen tildelt tittelen til Rio de Janeiro i erkjennelsen av eksepsjonell måte byens naturlige innstillinger fusjonere med det urbane landskapet, og en anerkjennelse av det mangfoldige og enestående skjønnhet.

Videre til å markere flere lokale landemerker som Kristus-statuen, Copacabana-stranden, den botaniske hagen, den Tijuca Forest, og de militære fortene, UNESCO også anerkjent den pågående kunstnerisk inspirasjon at Rio de Janeiro gis til musikere, landscapers og kunstnere gjennom årene .


De mest kjente landemerkene i Rio er statuen av Kristusstatuen og Sukkertoppen - ikoniske symboler av Rio de Janeiro for nesten et århundre. Men byen har mange andre attraksjoner som, mens ikke like kjent, kan være like uforglemmelig.


Verden ikon av Rio de Janeiro, står 30 meter høye Kristus-statuen på Corcovado Mountain, i Tijuca Forest National Park. Besøkende kan nå statuen gjennom panorama heiser og besøke kapellet etablert ved foten av monumentet.

Across fra statuen, Høyre på åpningen av Guanabarabukten, og stiger nesten 400 meter høye, er Sukkertoppen en av signaturen visjoner av Rio de Janeiro. Denne fantastiske steinformasjon som gir alle besøkende muligheten for noen praktfulle synspunkter og erfaringer. Turgåere kan utforske sine monolittiske høyder og besøkende kan reise via taubane rett til toppen av fjellet, for en av de mest utrolige utsikten i hele kontinentet, inkludert luftig utsikt over byen Niterói, Kristusstatuen og Copacabana-stranden - et annet stort landemerke i byen.

En av de mest besøkte strendene i verden, er Copacabana stranden hjem til et bredt tilbud av restauranter, barer, butikker, motebutikker, teatre, gallerier og utstillinger - med hovedattraksjonen her er den klare blå havet og alle aktivitetene det tillater , slik som vannlevende og strand sport, jogging, sykling, eller bare slappe av på den fine sanden og nyter utsikten.

I nærheten er Ipanema sentrum av Rio deluxe univers - elsket av poeter, musikere og millioner av besøkende, er dette nabolaget hjem til en av de aller beste urbane strendene i verden og stedet for noen av de mest kjente og glamorøse butikker, butikker og gallerier i landet. Det er et fantastisk sted å nyte utsikten, for eksempel Morro Dois Irmãos fjellet, det turkise vannet og den vakre stranden goers.

Ligger i et av de mest tilgjengelige og turistifiserte områdene i Rio, er The Morro Dois Irmãos fjellet ikke ofte besøkte, men tilbyr en flott utsikt over distriktene Ipanema og Leblon stund, rett over fra det, Cagarras øyer sørger for en flott halv dagers tur og tilbyr en unik utsikt over byen. Denne øygruppen, som ligger bare noen få kilometer fra Ipanema-stranden, er et flott sted å besøke i jakten på nærkontakt med naturen og Brasil biologiske mangfold. Som en Wildlife Refuge, mange arter av marine dyr, fra vannet eller luften, kan sees her.


I dag, over 1,6 millioner mennesker besøker Rio årlig, og mens turisme i Rio de Janeiro har blomstret i over hundre år, hva tiltrukket besøkende til byen utviklet seg dramatisk. Opprinnelig Sukkertoppen var ikke tilgjengelig via kabel-bil, Kristus-statuen ikke eksisterte på Corcovado fjellet, og strendene ble sett på som farlig og kun brukt til terapeutiske bad. Ting sikker på har forandret seg - ennå, fortsatt mange fantastiske steder forbli tilnærmet uutforsket av dagens besøkende.


Folk fra hele verden er tiltrukket og sjarmert av den unike blanding av strender, fjell, parker, kultur og livsstil, som alle har gitt inspirasjon til mange former for kunst, litteratur, poesi og musikk.

Museer, gallerier og teatre er omgitt av en usedvanlig dramatisk landskap der naturen møter urbane metropolen og den slående oppfinnsomhet favelaer. Rekken av vandrerhjem og leiligheter gjøre besøk så behagelig og morsomt, samtidig som en rekke transportalternativer lar besøkende mange enkle måter å oppdage og oppleve byen.


Fra toppen av Rio fjellet kan man ta i praktfull utsikt over det omkringliggende bylandskapet og fange sin stofflighet samspillet - mellom fjell og sjø, skog og by, høy stige glamour og viltvoksende favelas - på en måte som det er vanskelig å visualisere fra bakken.


Sukkertoppen, Corcovado og Dois Irmãos er blant de mest kjente av disse bakkene, mens Pedra de Gávea tilbyr en noe mer anstrengende utflukt med like arrestere utsikt.

Tijuca National Park er en av de største urbane skoger i verden, som ligger svært nær hjertet av Rio. Rik av steinete åser og små fjell, og tilbyr spennende turer langs bratte sprekker og skjulte stier, slik at pauser for å nyte en foss eller å beundre de eksotiske fauna, jungel vinstokker, stikk fjellformasjoner og endemiske arter. Fra sin fjelltopper besøkende kan se stor bredde og omfang av skogen, og ta i imponerende panoramabilder av byen nedenfor.

Rio har en eksepsjonell overflod av flotte grønne flater, inkludert byens parker, skoger og nasjonalparker. Langs kysten mellom Botafogo og Centro er en frodig grønn flate kalles "Parque do Flamengo," eller Flamengo Park. Store, eksotiske trær langs stien der folk kan bli funnet i gang, trene, skøyter, sykling, turgåing eller bare slappe av.

For høye trær og eksotiske arter, den "Jardim Botanico," eller Botanical Garden, er det ideelle stedet. Laget i 1808 av den kongelige familien hovedsakelig for dyrking av terapeutiske og medisinske planter, hage og drivhus nå være vertskap for et imponerende variert utvalg av planter - orientalske krydder, for eksempel vanilje og kanel, grønnsaker fra Portugal og Guyana, og planter, trær og kaktus fra hele kloden.

Den "Parque Natural Municipal de Marapendi", eller Marapendi Municipal Park, tilgjengelig via Western Zone of Rio, gir besøkende med en rekke aktiviteter, blant annet fotturer, piknik og boltret seg i lekeplasser. Den "Lagoa de Marapendi", eller Marapendi Lagoon, som ligger i bydelen Barra da Tijuca er rikt på naturskjønne utsikten, klart vann og en rekke fugler og dyreliv. Besøkende kan også nyte en naturskjønn båttur langs innsjøen.

Den mest berømte lagunen i byen er "Lagoa Rodrigo de Freitas," også kjent som "hjertet av Rio de Janeiro." Dette rolig innsjø er et flott sted å nyte utsikten over byen, samt å trene og øve alle typer akvatiske og land sport. Fra roing, til sykling, trekking, jogging eller praktisere yoga og soling, banen rundt lagunen tilbyr mange muligheter til å slappe av og trene, nyter vanligvis friske og lyse dager i Rio.


Som en dyrebar påminnelse om den rike historie, kultur og utvikling i Rio de Janeiro, en rekke militære fortene berike bredden og silhuetten av byen, samt dusinvis av kirker og monumenter spredt utover mange distrikter.


Den ikoniske og virkelig unik Cathedral de São Sebastião do Rio de Janeiro er en veldig moderne og fantastisk bygning hjem til troen på Carioca mennesker og tusenvis av besøkende som finner i sin magiske design, de hemmelige gevinsten av kunst og sollys. Berømt for sin konisk form og malt glasskunst i sine vinduer som går fra gulv til tak som danner et kors, er denne perlen av arkitekturen som ligger i det finansielle sentrum av byen, hvor det åpnet sine dører til verden i 70-tallet. Med ståplasser for 20.000 mennesker, kan det være lett laget som en av de største templene i Sør-Amerika.

Ikke langt, mellom strendene Copacabana og Arpoador står Copacabana Fort, tappert mot Atlanterhavet. Bygd i 1914, dette væpnet bunker bevoktet Rios bredder inntil deaktivert for kystforsvar i 1987, men besøkende kan fortsatt beundre styrken av sin veggene og Krupp kanoner som forsvarte den. I dag er det brukt som Museum of Army historie og det gir besøkende vakre observasjoner av strendene og hele bukten, som beliggenheten var strategisk plukket ut til å overvåke området med 360 ° visjon.

Den vakre og historisk viktig "Parque Lage" i utkanten av bydelen Jardim Botanico er et viktig historisk landemerke fra tiden av brasiliansk kolonisering, og hjem til en vakker hage. Palasset på synet viser den sofistikerte skjønnheten i begynnelsen av det 19. århundre arkitektur, side om side med samtidskunst fra "Escola de Artes Visuais", School of Visual Arts.


Rio de Janeiro har blitt hyllet over de siste tiårene for sitt bidrag til den kunstneriske verden. Dette er delvis på grunn av offentlige investeringer i gallerier og utstillinger over hele byen. Den "Museu de Arte do Rio", eller Rio Art Museum, ble innviet i 2013, og vert herlig utstillinger og arrangementer gjennom hele året. Den "Museu de Arte Moderna," eller Museum of Modern Art, samt "Centro Cultural Banco do Brasil", eller Bank of Brazil Cultural Center, også planlegge internasjonalt anerkjente utstillinger gjennom hele året.


Et annet aspekt av Rio kulturelle repertoar er dens teater, og den utbredte styrking av scenekunst. Den "Teatro Municipal," eller Municipal Theatre ", er en av de mest markante bygningene i byen. Bygget i barokkstil i 1909, det først og fremst viser klassiske konserter, operaer og balletter, samt noen musikkteater.


Rio natteliv er helt unik og akseptere - innbydende inn i sin fold folk i alle smaker, bakgrunner og orienteringer. Det er fylt med lidenskap for livet, lykke, levende musikk, et spekter av farger, og glitter.


Kjent for de hvite buer som markerer inngangen til Rio bohemske bydelen, og hjem til lyst flislagte trinn at stigninga til nabolaget Santa Teresa, er Lapa som ingen andre steder i verden. Fargerike boder som selger cocktailer, øl og gatemat pepper gangveier, mens veiene er fulle av barer utstikk levende, tradisjonell musikk, slik som Samba, Forró og Funk.

Elegante og sofistikerte virksomheter kan finnes i distriktene Copacabana, Ipanema og Leblon, mens barer og torg pepper hvert eneste gatehjørne, abuzz med glad musikk og skravling av Rios innbyggere.


Som rimelig overnatting industrien har utvidet i Rio, har eierne jobbet utrettelig for å gjøre sine etablissementer som sjarmerende og unike som mulig. De har en tendens til å skape en spennende atmosfære, forsterket av den fellesskap delte barer, stuer og kjøkken.


Det er også et betydelig antall luksuriøs innkvartering tilgjengelig i byen. Noen av de plushest hoteller kan bli funnet i de fasjonable bydelene Copacabana, Ipanema og Leblon, og tilbyr gjestene gourmetmat, svømmebasseng, barer, badstuer og massasjetjenester.

Landemerket Copacabana Palace er på toppen av Sør-Amerika liste over fem-stjerners hotell, og det er definitivt en må-se i Rio de Janeiro. Det åpnet dørene for turister fra hele verden i 1923, og siden da har fremlagt noen av de rikeste og mest berømte besøkende i Carioca hovedstaden, som Marilyn Monroe, Lady Diana og Luciano Pavarotti, for å nevne noen.

For de som besøker Rio på forretningsreise, er det mange stilige hoteller i den nye kommersielle og moderne distriktet i byen, Barra de Tijuca. Det er også behagelig og rimelig hotellalternativer spredd rundt omkring i sentrum av byen, og distriktene som omgir den, for eksempel Catete, Flamengo, og Lapa.

En annen hyggelig alternativ er leilighet. Med ankomsten av flere svært vellykket online-bedrift, har det vært en enestående bølge i denne typen holidaying. Reisende er i stand til å velge deres hjem ved å leie ut fullt innredet og koselige rom i leiligheter og hus.


Offentlig transport rundt Rio de Janeiro gjør alle deler av byen lett tilgjengelig. En autentisk besøk til Rio ville ikke være komplett uten å ta en tur på en av de fast-riding busser. Alternativt er metro rask og pålitelig og deltar de mest populære turistområdene i byen.


Leie en sykkel kan være en svært hyggelig alternativ, spesielt på en solrik dag. Det er gode sykkelstier langs de viktigste strekninger av stranden i Leblon, Ipanema, Copacabana, Leme, Botafogo og Flamengo. Tilsvarende stiene som omgir Rodrigo de Freitas lagune, er ideelle for en herlig og vakker sykkeltur.

Enten det er en rask, bilfri tur over byen, eller en sightseeing utflukt som er i butikken, vanlige drosjer og moto-taxi rides er noen av de mest effektive og spennende måter å komme seg rundt i byen.

Yachter og helikoptre tilbyr også spennende måter å oppleve Rio smaragdgrønne vannet og naturskjønne øyer og få vakre og unike panoramautsikt over byen. Rio har en av de mest betagende og unike kretsmønstre for hvilken som helst by i verden - fjell, strender, skog og høyhus meld inn i hverandre i en hypnotiserende mote, og tilbyr besøkende en fantastisk utsikt fra omtrent alle vinkler, og aldri bedre enn ovenfra.