Livsstil

Rio de Janeiro har blitt en internasjonal pioner i sitt engasjement for trening, helse og mental velvære.


I LOVE RIO avdekker fitness regimer, rekreasjonsfasiliteter, tips og teknikker, fra Carioca jogging til innendørs og utendørs treningssentre, yoga, meditasjon, og de nyeste ernæringsmessige tips og trender. Spas, retretter, kosttilskudd og personlig pleie er utforsket, og bringer beboere og besøkende cutting edge innsikt i hvordan man skal ta vare på og utvikle både kropp og sinn.


Rio de Janeiro bilder

Helse, friluftsinteresserte, og sosialisering


Livsstil i Rio de Janeiro er like mangfoldig som den naturen som velsigner byen og så bred som den kulturen som beriker det.

Det er over 160 nabolag i byen, hver med sine egne geografiske og urbane egenskaper, forme livsstilen til cariocas tilsvarende - mens noen distrikter er hjemmet til spektakulære strender, andre deler av byen har atlantisk regnskog, landemerke arkitektur, eller nydelige byens parker å være stolte av.

Fjell, strender, skoger og innsjøer flettet sammen med mangfold og tradisjoner spore tilbake til urfolk og spenner vidt å omfavne afrikansk og europeisk kulturarv, slik cariocas å nyte byen på tusen måter.


Utover den verdensberømte bildet av en laid-back og avslappet utendørs livsstil, inkluderer Carioca leve et bredt spekter av andre aspekter å nå dypt inne i de tradisjonelle kulturelle røttene til befolkningen, og stadig voksende og utvikler med globaliseringen av byen og i Brasil.


Rio de Janeiro fantastisk utvalg av naturområder og herlig varmt klima, samt et dypt sosiale natur, lokke beboerne å tilbringe tid utendørs og nyt den vakre byen og hyggelig selskap av andre - en uttalelse til den unike omgjengelighet og vennlighet av cariocas.

Felles for alle aktiviteter, er en klar vekt på sosialisering og den sanne glede av livet og takknemlighet for alle dets fasetter, med en klar tilbøyelighet for utendørs.

Videre til alt en storby har å tilby, livsstil i Rio de Janeiro har misunnelsesverdig blanding av friluftsliv, leve sunt, uformelle og improviserte sosiale sammenkomster, sport praksis og sjarmerende tidsfordriv som fiske og drageflyging.

I styrking av befolkningens engasjement med sine naturlige omgivelser og forkjærlighet for sosialt samvær, har regjeringen støttet og styrket trenings praksis over hele byen gjennom arrangementer, konkurranser og etablering av rekreasjonsområder og ressurser.

Flere private bedrifter ser også for å imøtekomme den aktive og utendørs natur innbyggere og bidra ved å tilby kurs og aktiviteter for å bedre kondisjon og styrke ferdigheter, holde seg à jour med de nyeste verden trender samtidig gi det en Carioca spinn.


Nature direkte påvirker livsstil i Rio de Janeiro - En imponerende del av byens befolkning er opptatt av samspill med sine naturlige omgivelser: den unike utvalg av urbane strender, sjø-side laguner, naturlige parker, hager, skoger og steinete fjell.


Det varme klimaet gjør sport og fitness rekreasjons alle de mer tiltalende og på hver park og strand man kan finne hærer av cariocas løping, sykling, trene og spille idrett.

Beboere og besøkende på byen regelmessig gjøre utflukter opp i åsene som beriker de store stor parker som "Parque da Tijuca" eller "Parque da Pedra Branca ', scrambling gjennom skogen og opp steiner for å nyte sensasjonell utsikt over byen rundt og under.

Lange sykkelturer er tatt rundt flere stor laguner som den berømte "Lagoa Rodrigo de Freitas 'eller langs de mange strendene, mens svømmere, seilere og surfere fylle de to bukter og oceanic farvann.

Fisherman linje mest kyststrekninger og fotball, er volleyball og fitness øvelser gjennomført på sandstrender strekker i det varme utendørs.

Starter ved soloppgang og fortsetter godt etter solnedgang, alle de største strendene i byen er hjem til folk trener eller samle i team for å spille og trening - så mye som eldre nyte de tidlige timer av dagen, mange skolefritidsordning organisasjoner lære fotball og volleyball for barn i alle aldre.

Innbydende sport og øvelser fra mange deler av verden, er yoga i dag ansett som en av de mest næringsrike aktiviteter for kropp og sinn og populære klassene kan bli funnet på treningssentre, strender og parker over Rio - Med sin kombinasjon av dyktige fysiske manøvrer og rolig meditasjon er det nå praktiseres selv på flytende stand-up surfebrett omgitt av vann.

Den dype tilknytning til naturen, helse, og ønsket om å nyte livet gjort det slik at mange arbeider pendlere komme til sine kontorer i sportslige antrekk, som omfatter en treningsøkt i sine daglige rutiner og gjøre det beste ut av en nødvendighet.

Vanligvis mange arbeidere forlate sine formelle attires på sitt arbeidssted, slik at ingen tid er bortkastet og friluftsliv kan nytes på vei til, og etter jobb.

Varmt vær betyr utendørs sosiale aktiviteter - Cariocas vanligvis samles utendørs, i firkanter, barer, parker og strender, noe som gjør dem unike åpen for nye mennesker og steder, kan det være for kulturelle eller sportsarrangementer, eller for den karakteristiske week-end grill del av de fleste Carioca familier.

Dette slektskap med naturen har ammet en sterk bevissthet om været - mange cariocas er i stand til å forutsi med imponerende presisjon hvis skyer og regn nærmer.


Livsstil og kulturelle praksiser utviklet og fusjonert inn i hverandre fra begge forbindelse med natur og kulturarv - effekten kan sees i de forskjelligste måter, i aktiviteter som spenner fra fritidsfiske og trene til musikk glede og kunstneriske feiringer.


Heritage har formet både historien til byen, og måten innbyggerne nyte det - musikk ble integrert i mange aspekter av byliv, blir en del av religiøse feiringer, by-sponset konserter og live opptredener så mye som tilfeldige strand dager via en boom -boks på sand.

Fersk mat er en viktig del av lokal livsstil - En sjarmerende og langvarig funksjon av den ukentlige Carioca rutine er shopping for dagligvarer på en lokal messe, der kundene koble direkte med råvarer av deres land.

Hvert nabolag har minst én ukentlig frukt og grønnsaksmarked, hvor kundene Amble langs ganger velge de aller beste ingrediensene til rimelige priser, smake deilige prøver og prate muntert med andre lokalbefolkningen og selgere.

Hverdagslige aktiviteter og praksiser har også blitt bestemt og påvirket av den karakteristiske Carioca synkretisme - Noen tidsfordriv daterer seg tilbake til tidlig egne sivilisasjoner, mens andre aktiviteter, vaner og matvarer stammer fra europeiske nybyggere og afro-brasilianske populasjoner.

Fiskerisamfunn har eksistert siden før portugisiske koloniseringen av Brasil, mens den viktige kampkunsten "capoeira 'og mange åndelige overbevisninger har sin opprinnelse i afrikanske tradisjoner.

Tilsvarende har Rio de Janeiro en stor rikdom av tradisjonell nasjonal mat med røtter i en rekke kulturelle bakgrunner.


Regjeringen arbeider aktivt for å tilrettelegge cariocas 'sterkt forhold til sine omgivelser, og i å sikre at kulturminner er bevart - både pedagogiske kampanjer og moderne infrastruktur er en del av satsingen på å bedre og fremme en sunn livsstil.


I de senere årene har offentlige institusjoner gjennomført en kreativ rekke programmer for å øke bevissthet, motivasjon for å fremme sunne og positive livsstilsvalg.

Som livsstil er et resultat av mange concurring faktorer, inkludert sunn mat forbruk, utgitt den nasjonale regjeringen et sett av kosttilskudd retningslinjer, som tilbyr gode råd om hva du skal spise, den beste måten å forberede retter, og hvordan du best kan nyte det.

Retningslinjene sterkt mot bruk av naturlige ingredienser, unngåelse av industriell bearbeiding, og dyrking av en felles matkultur, hvor familier kjøpe, lage mat og nyte maten sammen - dette nyskapende tilnærming uløselig knyttet livsstil med kosthold og leve sunt, en hjørnestein i Carioca livsstil.

Rio de Janeiro statlige myndigheter sponser rutinemessig reklamekampanjer, samt en rekke gratis utendørs treningssentre og bred skala konkurranser og aktiviteter over hele byen, med vekt på det brede spekter av flotte naturområder og menneskeskapte strukturer fritt tilgjengelig for alle cariocas.

Imponerende city-wide sykkelveier er bygget, samt nye skateparker, for å demokratisere tilgangen til offentlige rom og fremme ulike treningsaktiviteter - de fleste strendene er Rio de Janeiro er utstyrt med små treningssentre gratis å bruke, mens mange distrikter over byen er hjem til offentlige og moderne utendørs treningssentre for eldre.

Legge til til byen sponset sykkelveier, har private bedrifter gjort tilgjengelige offentlige sykler som kan leies og droppet av veldig lett over Rio de Janeiro, noe som ytterligere fremmer aktiv livsstil og demokratisering av mellomrom.

En rekke uavhengige foretak tilbyr kurs og gruppeaktiviteter, klar over cariocas ønske om å engasjere seg med sine omgivelser og dele sine erfaringer med hverandre.

Dans, musikk, matlaging, kampsport og surfing leksjoner fungere som en måte å hanke inn en rik og levende historie og legge til personlige repertoar.

Byens resplendent naturlige tilbud, kombinert med stadige tilstrømningen av praksis fra hele verden, har dannet en rik vev av kulturelle tradisjoner og identitet; slik at en rekke Carioca livsstil som, mens tilsynelatende forskjellige, alle feirer kjærlighet til livet og betydningen av andre.