Reklame & Sponsoring

Et bredt spekter av sponsing og reklame partnerskap er tilgjengelig, fra enkle bannere for å utfylle Nettstedet tekstlig og fotografisk innhold, til flersidige kronikker. Andre muligheter er halv side, full-side og dobbeltsidevisninger, samt en unik og nyskapende reklame kombinasjoner.

Rio de Janeiro logoer1

 


År med faglig engasjement resulterte i Portal I LOVE RIO, et arbeid som oppdager Rio de Janeiro, by og stat, gjennom tusenvis av sider med turistiske, kulturelle, historiske og sosiale informasjonen, sammen med tusenvis av eksklusive fotografier av den ytterste kunstnerisk standard.


 Rio de Janeiro logoer2

 


Portal innovative struktur og design, aldri gjort før for noen annen by i verden, er rik på innhold som er lett utnyttes, noe som resulterer i et produkt av høyeste nivå og verdi til et bredt spekter av internasjonale lesere.


Rio de Janeiro logoer3

 


Brukere kan enkelt få tilgang til de kapitlene gjennom datamaskiner og tabletter, verdsette en unik filosofi om presentasjon og design hvor logo, melding og web-adresse "I LOVE RIO" er avslørt i mer enn 50 språk.


 

Rio de Janeiro logoer4

 


Presentert på engelsk, og direkte Google-oversett på mange språk ved leseren, er portalen rettet primært mot internasjonale brukere, noe som gjør nettstedet et verdifullt verktøy for global presentasjon av nasjonale og multinasjonale merkevarer på tvers av regioner og markeder.


 

Rio de Janeiro logoer5

 


Portal basert på en filosofi om eksklusive reklame, gir plass for et utvalgt antall sponsorer og deltakere. En Partner merkevare vises tydelig på hver av de hundrevis av sider med innhold og bilder av en sponset kapittel.


 

Rio de Janeiro logoer6

 


Annonsering priser varierer, også i henhold til Sponsor nivå av positive engasjement i den globale miljø prosessen, ser at ett av målene med I LOVE RIO gir utmerkelse til de som gjør en forskjell i verden.


 

posto9.com

 


Sponsorer som deler LOVE RIO visjon, og støtter en bærekraftig økonomisk utvikling eller positive sosiale bidrag, får spesialpriser og omtanke. I LOVE RIO: bra for alle.